12 август, 2011

Мечта за шопинг маняци


Много удобно и интересно приложение за шопинг маняците са направили от Westfield Shopping Centers Инсталираш го на телефона си и започваш броузването. Ако ти трябва нещо просто го търсиш и получаваш резултатите на момента. Виждаш къде можеш да го намериш, можеш да сравниш цените, дори да се обадиш в магазина....
Е, да го имаше и за нашите молове :)

4 коментара:

червено вино каза...

Това щеше много да се "лапа" на пазара. Всички са се мололизирали, а ако го направят и онлайн...

почивка тунис каза...

Браво на Westfield Shopping Centers,мисля, че ще намерят много кандидати.

доставка на алкохол каза...

Доста добро предложение от Westfield Shopping Centers така е.Тези телефони и тази технология колко почна да ни улеснява. Удобно е вървиш си някъде и изведнъж трябва да намериш или да разбереш конкретна информация, в този момент влизаш в телефона в определен браузер и получаваш това, което искаш.Ще спестиш време до вкъщи и до компютъра.Според мен на пазара много добре ще се позиционира и ще има голям интерес и продажба. Хората обичаме да харчим парички, все пак за какво са ни иначе. Ще очаквам голям интерес да видя какво ще измислят от Westfield Shopping Centers още.

езиков Център каза...

Определено много добра идея за подобен тип пазаруване.Поздравления за Westfield Shopping Centers със сигурност маниаците на тема пазаруване ще спестят много време от обиколки и лутане кое точно да се купи и кое е на най0-добрата цена.Ще спечелят много време да свършат нещо още по полезно освен това пазаруване.Ето на това му се казва изключително предложение за продажба.Знаят към кои клиенти и потребители да се насочат.Погледнато и от това, че ще спестят повече време в лутане, ще имат повече време в разглеждане и сравняване и сигурно повече покупки.

Публикуване на коментар

Web Statistics