09 юли, 2010

3 Useful Social Tools


Тъй като посточнно разглеждам различни социални инструменти, наскоро попаднах на няколко интересни и полезни.

Бих искала да споделя с Вас три от тях:Zootool (това е последният инстумент, на който попаднах)Той служи за споделяне и организиране на всичко, което ни е интересно - бързи връзки, статии, уеб сайтове, картинки, документи. Има удобни бутони, които може да се сложат в bookmark полето на браузъра. Можем да добавим като връзка профилите си в други социални мрежи. Съответно тези хора, които считаме, че споделят полезно съдържание, могат да бъдат следени.

Issuu. Този инструмент има и free версия и платена версия. Считан е за най-добрия инструментза споделяне на pdf документи. Потребителят има собствена библиотека, която може да организира. Можем да следим статистиката на споделените документи. Можем да се абонираме и следим документите, които споделят членовете на issuu.

Tungle. Tungle е календар, който се интегрира с google календара, с календара, който ползваме на работа. Най-хубавото е тук, че можем да "показваме" на публиката кога сме свободни, за да могат те директно от това приложение да организират срещи с нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Web Statistics