29 декември, 2009

Размисли и страсти 09г - 10г



Краят на годината идва, всеки прави равносметка...На кратко - каква е моята?

Продължавам да работя за една наистина чудесна компания, в която успяваме да съчетаем успешната екипна работа със забавното и смешното. Нали с усмивка на лице работата минава по-бързо и лесно? :))
Заедно с екипа успяхме да положим основата и развием стабилна Общност от хора, които са обединени от една идея и желание за по-ефективна онлайн комуникация и съвместна работа.

Водя 3 собствени блога и участвам като автор в други, в които споделям опита си, знаето и интересите си. Основната цел, която преследвам е да разкажа на хората що е то Съвместна работа и как се постига?.
От м. август активно водя блага си Ефективна уеб 2.0 съвместна работа, където имам щастието да излагам мислите си за това как можем да постигнем по-високи резултати, използвайки и управлявайки информацията и съдържанието по най-правилния начин. Върху какво ще съсредоточа усилията си?
Ще събера на едно място полезните инструменти за споделяне и управление на информация/ съдържание. И тъй като социалният софтуер за бизнеса за мен е един от важните инструменти, който една компания трябва да използва, ще Ви запозная защо, как и какво ще получите в замяна. Защо корпоративният интранет е важен за бизнеса? Защо е важно да пречупим мисленето си и стериотипите на работа в днешни дни? и т.н.

Моята слабост е е-маркетинга. Въпреки, че не ми остава много време за блога, трупам доста знания, които имам да споделя. През м. януари ще взема изпита на e-marketing Quirk. С тази стъпка мисля за затвърдя знанията си.

През годината посетих две важни за мен събития - първата SEO конференция и WebIt. Научих нови неща, запознах с различни хора, обменихме опит.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Web Statistics